Вибори – 2015

Підтримавши нас – підтримайте своє майбутнє!

Цього року вперше у виборчих списках до районної ради зареєстровані кандидати у депутати від Петрівської районної організації Радикальної партії Олега Ляшка. Таким чином у вас, шановні виборці, нарешті з’явилася реальна альтернатива – не віддавати свої голоси за представників політичних проектів, одні з яких, фактично, довели країну до зубожіння та братовбивчого кровопролиття, а другі, клянучись на Майдані запропонувати українцям зовсім іншу якість політики, на жаль, сьогодні пішли шляхом своїх попередників, так  само мирно, як і вони, уживаючись з тотальними проявами корупції, беззаконня, владного свавілля тощо.

Принциповою відмінністю представників Радикальної партії Олега Ляшка є те, що ми чітко і неухильно дотримуємося усіх принципів, і обіцянок, що були заявлені і зроблені на Майдані. Наша мета – це створення суспільства рівних можливостей та загального добробуту. Ми переконані – до влади в Україні на усіх рівнях мають прийти люди, зацікавлені у відродженні економіки та промисловості. Оновлена матеріально-технічна  база допоможе нам створити незалежну  та сильну Україну.

Серед головних засадничих положень нашої партійної програми – нетерпиме і жорстке ставлення до будь-яких проявів корупції та хабарництва. Україну треба рішуче витягувати з цього ганебного болота, куди завели її наскрізь корумповані чиновники під прикриттям так само корумпованих судів та прокуратури. Ми – за впровадження жорсткої системи контролю видатків, коли кожен чиновник повинен буде довести легальність свого майна і його відповідність заявленій декларації про доходи, за повне якісне оновлення особового складу правоохоронних органів та за якісну зміну судової системи. Характер винесення судових вироків має залежати не від рівня достатку суб’єктів судових позовів, а базуватися виключно на загальносвітових нормах законності і правопорядку.

Ще одним принциповим завданням Радикальної партії є глибокі економічні реформи задля відновлення національного виробництва та створення робочих місць, передусім, - для молоді. Ми – за відродження якісного виробництва повного циклу, причому – на місцях, адже це аксіома, що борошно можна продати дорожче, чим зерно, а хлібобулочні вироби з борошна – ще дорожче. Водночас, зовнішньоторговельний потенціал нашої країни якраз і базується переважно на продажу за безцінь сировини – металу, зерна. З цього мають зиск лише олігархи, які платять людям копійки, а державі взагалі не платять нічого. А потім те ж саме залізо повертається  до нас уже в сотні разів дорожче у вигляді автомобілів, інших товарів широкого вжитку, які начебто наша країна сама не могла виробити. Радикальна партія доб’ється того, щоб наша сировина перероблялася лише українськими висококваліфікованими спеціалістами, що має принести значний прибуток державі  через просту та зрозумілу систему оподаткування, а нашим людям це принесе достойні зарплати та добробут. Ми – категорично проти продажу землі й існування нелегального земельного ринку, на якому збагачуються лише товстосуми й спекулянти. Земля має надаватися тільки за правом оренди й тільки під жорстким контролем держави.

 Ми запрошуємо до нашої команди усіх, кому не байдужа доля держави – молодих, натхненних, енергійних, а також тих, хто має уже свій безцінний досвід безкорисливого служіння країні на різних посадах. Саме з таких людей ми й намагалися створити свій виборчий список, до якого увійшли як ті, хто має уже певний досвід діяльності на ниві місцевого самоврядування, зокрема Микола Іванович Царенко, Володимир Іванович Чорновол чи Віктор Миколайович Страшний, так і молоді та енергійні Наталія Миколаївна Тритяк, Олександр Вікторович Копиця,Сергій Віталійович Терещенко, Олег Володимирович Бургаз, Олег Володимирович Корінь, Надія Сергіївна Сидоренко, або рішучі та підприємливі Микола Григорович Жуган, Іван Анатолійович Дуля, Тетяна Павлівна Ямко, Аліна Миколаївна Нерода… Словом, кожна людина в нашому списку - це гідна самодостатня особистість, тож, переконані – підтримавши нас своїми голосами, вам жалкувати про свій вибір не доведеться.

Районна організація Радикальної партії Олега Ляшка.