Колектив районки1 квітня до нашої редакції завітали керуючий справами виконавчого апарату районної ради Б.Гнатюк та завідувач сектору інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Т.Волощенко, аби привітати трудовий колектив з 50-річним ювілеєм нинішньої назви районки.

Борис Іванович від імені голови районної ради та депутатського корпусу висловив вдячність журналістам та іншим працівникам засобу масової інформації за плідну діяльність щодо висвітлення життя громади району. На сторінках газети завжди знаходили місце різні думки, мали змогу висловити свої переконання представники різних політичних сил, районка завжди намагалася бути відкритою як для інформації про трудові досягнення, визначних людей і події, так і для критичних матеріалів. Так і має бути, бо ж життя неможливо змалювати лише однією фарбою, для повноти картини слід використовувати всю палітру.

Гості висловили переконання, що районна влада і надалі підтримуватиме районні ЗМІ та з нагоди ювілейної дати вручили ряду працівників редакції Почесні грамоти районної ради.