міцне рукостискання голови РДА О.Анісімова та І.ЗаудальськогоДень Перемоги! Всього два слова, а скільки емоцій! І радість, і сум, і гордість, і біль! Особливо важливим цей день є для наших дорогих ветеранів, які з нетерпінням та хвилюванням чекають на нього. Знають вони також, що до них в переддень свята завітають гості, й до їхнього приїзду ретельно готуються – одягають свої кітелі, обрамлені бойовими та трудовими нагородами. А гостями, в цьому році були голова райдержадміністрації Олександр Анісімов, голова районної ради Світлана Тилик, директор управління соціального захисту населення Валентина Сибіра та голова ради ветеранів України Олег Гіюк.

Вони відвідали ветеранів селища та району, поздоровили з наступаючим святом, побажали міцного здоров’я і довголіття. Вручили грамоти та грошову нагороду. До привітань приєднувалися голови сільських рад, представники господарств, учні. Під час цих зустрічей усі хвилюються, але наші герої - більше за інших. Згадуючи ті страшні роки – плачуть і переживають. Адже вони такою дорогою ціною вибороли для нас мирне небо і спокійне життя.

Г.Марченко дала волю емоціямСьогодні у селищі залишилося одинадцять учасників війни: Михайло Виноград, Василь Гречаний, Іван Донченко, Іван Заудальський, Андрій Ісаченко, Михайло Куницький, Ганна Марченко, Григорій Нетюхайло, Олексій Свинострига, Павло Стрілець та Марія Трубайчук. 

Привітали й ветеранів нашого району: Марію Кульшенко, Миколу Кульшенка (с. Іскрівка), Василя Плюкала, Леоніда Старова, Василя Холода, Миколу Юзюка (с. Луганка), Лазаря Дудка, Миколу Заворотнього, Георгія Максімова (с. Червонокостянтинівка).

Ветеранам бажаємо зустріти ще не один День Перемоги і дякуємо за їхній незабутній подвиг.

Г.Максімов згадує страшні роки О.Гіюк вітає М.Юзюка від імені депутата С.Кузьменка приймає гостей В.Плюкало Л.Дудко привітали сім’ю Кульшенків

Яна БОЙКО

На знімках: міцне рукостискання голови РДА О.Анісімова та І.Заудальського; Г.Марченко дала волю емоціям; Г.Максімов згадує страшні роки; О.Гіюк вітає М.Юзюка від імені депутата С.Кузьменка; приймає гостей В.Плюкало; привітали сім’ю Кульшенків; спільне фото з Л.Дудко.