Щиро вітаємо журналістів Кіровоградщини із професійним святом!

З кожним роком професія журналіста у нашому регіоні набуває все більшого значення – це закономірний процес, це свідчення становлення громадянського суспільства - активного і зацікавленого інформаційним простором, в якому воно формується.

Активно розвиваються електронні медіа, журналістська робота не втрачає своєї актуальності і серед молодого покоління. Разом із знаними, стабільно популярними серед населення області засобами масової інформації, свою нішу займають і нові медіа – амбітні, прогресивні з передовими ідеями та задумами. Незгасаючий попит, увага з боку читачів - це і є та висока оцінка, якої потребує кожен засіб масової інформації, це та оцінка, якої прагне кожен творчий колектив будь-якої редакції.

Ми можемо впевнено говорити, що кіровоградські журналісти мають і увагу з боку читачів, і попит на свою роботу навіть за межами області. Давно відомо, що Кіровоградщина – справжня кузня високопрофесійних кадрів у сфері журналістики. Цей факт вартий особливої гордості і для нас, як для влади. Тому ми пишаємося разом з вами вашими вагомими здобутками на журналістській ниві. Ми намагаємося бути максимально відкритими для ЗМІ, готовими до співпраці.

Дорогі друзі!

Бажаємо вам творчих успіхів, професійного визнання, цікавих тем та інформаційних приводів у щоденній роботі. Постійної уваги від читачів, глядачів, слухачів – і побільше добрих новин.

Андрій НІКОЛАЄНКО, голова обласної державної адміністрації

Микола КОВАЛЬЧУК, голова обласної ради

 * * *

День журналіста – це особливий день. Адже свобода слова, незалежна преса, достовірна інформація є головними атрибутами відкритого демократичного суспільства. Ці поняття мають велику цінність для кожного громадянина, що прагне жити вільно у вільній державі.

Районна державна адміністрація та районна рада щиро вітають всіх, хто вирішив присвятити себе благородній журналістській справі.

Самовіддане служіння обраній справі, доброта і милосердя, чуйність і щедрість душі винагороджуються вдячністю і повагою читачів, яким ви несете розраду і тепло, допомагаєте долати життєві труднощі, додаєте віри і впевненості у завтрашньому дні.

Тому бажаємо Вам неймовірну кількість нових творчих досягнень та здобутків, а також гідно представляти професію журналіста, не припиняти творчий пошук та постійно самовдосконалюватися. Нехай з Вами будуть щирі друзі, а вдома оточує тепло і любов рідних людей!

Юрій САМОХВАЛ, голова райдержадміністрації

Світлана ТИЛИК, голова районної ради