Від усього серця вітаю вас із казковими і світлими святами – Новим Роком та Різдвом Христовим!

Ці свята ми завжди зустрічаємо з найкращими сподіваннями, адже піднімаємося ще на одну сходинку часу і вдивляємося у нові далі.

Озирнувшись, можна сміливо сказати, що 2017 рік був прожитий не дарма - швидкий, по-сучасному мобільний, результативний, насичений важливими для кожного з нас подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями.

У Новорічну та Різдвяну ночі ми всі поринаємо в добре знайому з дитинства казку та нові мрії. Тож нехай чарівні зимові свята подарують вам радісний настрій, приємні зустрічі та здійснення найзаповітніших мрій. І хай Новий рік стане для всіх нас роком добрих змін, а для України – роком зміцнення державності, со-ціально-економічного зростання, духовного оновлення.

Давайте разом, спільними зусиллями в мирі та злагоді будувати європейську державу. Нехай кожен із нас пишається своїм корінням.

З Новим роком та Різдвом Христовим!

Щиро вітаємо вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо, щоб 2018 рік став синонімом успіху, радості, благополуччя.

Щоб у вашому житті була гармонія, а негаразди оминали вас та ваші сім’ї, щоб вир сучасного життя, попри всі його проблеми та виклики, залишив місце для справжніх почуттів, емоцій, мрій!

Щиро вітаю вас і ваші родини з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Прийдешній рік хай буде світлим і щасливим, а в рідній Україні панують мир і добробут.

Хай з вами завжди будуть вірні друзі, удача й успіх, а в домі – світло та радісно від любові і добрих новин. Нехай здійснюються ваші задуми, і наш мальовничий степовий край багатіє на радість усім, хто трудиться для його блага. Безмежного вам добра і щастя, миру і злагоди, оптимізму і наполегливості.

Вітаю вас зі світлим Різдвом Христовим та Новим 2018-м роком!

У ці святкові дні прийміть побажання щастя, добра, благополуччя. Нехай здійсняться ваші сподівання, минуть труднощі і примножаться успіхи та здобутки! Будьте здоровими, мирного вам неба, гарного настрою та успішної долі на довгі роки!

Від щирого серця вітаю вас з наступаючими святами Нового року та Різдва Христового!

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань – принесуть вам добро, мир і достаток, а Новий рік увійде до ваших осель добрим і радісним, принесе злагоду і натхнення на нові вагомі здобутки.

Прийміть поздоровлення з Новим роком та Різдвом Христовим!

Прийдешній рік хай буде світлим, щасливим та мирним, а Різдво Христове наповнить серце любов’ю, надією і вірою! Щастя вам, подальших професійних досягнень, миру і злагоди в сім’ї, тепла і світла в оселях!

Нехай Різдвяна Колядка принесе вам віру і надію, радість і любов, обдарує земними благами, а увесь наступний рік хай панують душевний спокій, затишок й іскриста радість.

Сердечно вітаю вас зі світлими і радісними святами, які об’єднують у собі і дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, - Новим роком та Різдвом Христовим.

Подаруймо найдорожче, найцінніше – любов і тепло наших сердець, увагу і турботу нашим близьким, аби у Новому році щасливих людей стало більше.

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком і Різдвом Христовим!

Нехай ці свята разом з колядками і щедрівками принесуть у вашу оселю добро і злагоду, радість і любов, надію і віру у щасливе майбутнє!

Нехай цей рік стане для вас роком миру і процвітання, реалізації планів, здійснення мрій та сподівань, роком піднесення, успіху і високих досягнень.

Вітаю вас із наступаючим Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю усім любові та турботи близьких людей, посмішок друзів та сімейного затишку!

Нехай Новий 2018 рік буде щедрим для вас на цікаві плани та творчі успіхи, принесе із собою смак нових перемог, впевненість у правильності обраної мети та енергію для її досягнення.

Щиро вітаю вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичу міцного здоров’я, особистого щастя, творчого натхнення, здійснення всіх задумів і мрій. Щиро бажаю щастя на довгі роки.

Новий 2018 рік – прекрасне казкове свято – із запахом ялинки, вибухами хлопавок, смаком шампанського. І в цю казкову ніч хочеться побажати, щоб усі бажання, загадані під бій курантів, обов’язково збулися. Нехай проблеми та турботи не торкнуться вас і ваших близьких, будинок буде наповнений щастям і веселим сміхом, а новонароджене Дитя Господнє зішле благословення, яке супроводжуватиме вас у щоденному житті, незламну силу духу, зміцнюватиме вашу впевненість у щасливому майбутньому України.

Сердечно вітаємо вас та ваші родини з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо щастя, успіхів у здійсненні задумів та міцного здоров’я на довгі роки. Нехай ці веселі свята принесуть у ваш дім радість, затишок та добробут, а наступний рік стане для нашої України роком миру, злагоди та процвітання. Бажаємо гарного настрою і любові, нехай у вашому житті панують гармонія та вдача!

Щиро вітаю вас із Новим 2018-роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці чудові свята будуть радісними та щедрими, додадуть життєвих сил та окрилять душу!

Щиро вітаю вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам свіжих сил для нових звершень, творчих успіхів у професійній діяльності, добробуту, вірних друзів та надійних партнерів у добрих справах!

Прийміть сердечні вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Напередодні новорічних свят хочу побажати, щоб у кожну вашу оселю завітав Дід Мороз і виконав ваші найзаповітніші бажання. Нехай прекрасні зимові свята принесуть мир, спокій і злагоду та впевненість у майбутньому. Успіхів вам та удачі у всіх ваших справах! Нехай здійсняться у Новому році усі ваші мрії та сподівання!

Від щирого серця вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай під кришталевий дзвін келихів ваше життя перетвориться на чарівну казку.

Прийміть найщиріші вітання з Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Дай, Боже, всім любові й щастя,
Добра в сім’ї і затишку в оселі,
Щоб щастя світла музика текла
В різдвяні свята, щедрі і веселі!

Вітаємо вас і ваші родини з Новим 2018-м роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці два великих свята, які започатковують продовження життя на Землі, укріплюють вашу Віру у правоті своєї справи, Надію на по-ліпшення сучасного життя, Любов до близької родини, зміцнять здоров’я і примножать достаток, яких так завжди не вистачає, надихають на нові добрі справи в ім’я рідного народу!

Вітаємо вас зі святами Нового року та Різдва Христового!

Бажаємо вам у Новому році бачити мету і не помічати перешкод задля її досягнення!

Напередодні радісних і світлих свят Нового року та Різдва Христового прийміть наші сердечні поздоровлення!

Від щирого серця бажаємо вам міцного здоров’я, людського щастя, світла і тепла! Нехай кожен день вашого життя буде сповнений радості, миру і злагоди, щедро обдаровує вас і ваших рідних добром і достатком. Хай зігрівають серце тепло людської подяки за добрі справи, зроблені вами.

Вітаємо вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята – вісники оновлення, мрій і сподівань принесуть вам і вашим родинам добро, мир і достаток. Бажаємо, щоб у новому році ви зробили все те, про що так давно мріяли. Віримо, що у новому році ви відчуєте турботу з боку колег, тепло друзів та близьких.

Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю вам зустріти 2018 рік у піднесеному настрої, зі світлими помислами та добрими намірами. Нехай ваші діяння сприяють миру та злагоді, зростанню народного добробуту й розвиткові демократії в Україні. Зичу вам здоров’я, щастя, бадьорості, успіхів та достатку. Кохайте та будьте коханими! Даруйте радість собі та оточуючим! Мрійте і досягайте бажаного!

Щиросердечно вітаю вас з наступаючим 2018-м роком та світлим святом Різдва Христового!

Хай оповиває ваші оселі у ці святкові дні лише тепла аура неповторної Божої благодаті, і наступний рік неодмінно виявиться щасливішим і радіснішим за минулий.

Щиро вітаю вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаю кожній родині сімейного добробуту, радісних дитячих усмішок, здоров’я, любові, миру і процвітання! Нехай Новий рік увійде до вашої оселі добрим і радісним, принесе злагоду і достаток, натхнення на нові вагомі здобутки.

Вітаємо вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Нехай прийдешні дні стануть кращими від усіх минулих, нехай Новий рік подарує надію та впевненість у світлому майбутньому, а кожна нова хвилина життя буде яскравішою, радіснішою і веселішою. З Новим 2018 роком вас, у якому кожна нова секунда буде наповнена тільки щирою дружбою і взаємною любов’ю.

Від щирого серця вітаю вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Зичу вам міцного здоров’я, творчих натхнень, здійснення ваших професійних планів, особистих бажань, усіх мрій та задумів.

Щиро вітаю вас та ваші родини з Новим роком та Різдвом Христовим!

Озирнувшись назад, можна сміливо сказати, що 2018 рік був прожитий недарма. Цей рік був насичений подіями, напруженою працею, глибоким змістом та звершеннями. Він подарував нам радість зустрічей і відкриттів, перемог і досягнень, новий професійний і життєвий досвід.

Вітаємо вас з Новим 2018 роком! Бажаємо у всьому знаходити користь і радість. Нехай вороги допоможуть відчути смак життя, а друзі допоможуть подолати всі перешкоди. Нехай неприємності дадуть безцінний досвід, а натхнення допоможе зробити життя кращим. У Новому 2018 році ми бажаємо поновлення і чистоти – у всьому і завжди. Щастя усім, здоров’я, сімейного затишку та добробуту!

Вітаю вас із Новим 2018 роком та Різдвом Христовим!

Нехай ці свята принесуть вам упевненість у собі, в завтрашньому дні, економічну та політичну стабільність, а вашим родинам – процвітання і виконання всіх мрій. Здоров’я вам і благополуччя!

Щиро вітаю вас зі світлими та радісними зимовими святами.

Нехай Новий рік принесе вам гарні новини, щасливі події, додасть наснаги та творчого натхнення, а також наповнить серце добром, любов’ю та вірою у здійснення запо-вітних мрій та сподівань.

Тривають новорічно-різдвяні заходи, які розпочалися 19 грудня з відзначення Дня Святого Миколая та відкриття головної ялинки району. Вони проходять в територіальних громадах, навчальних закладах, на підприємствах.

25 грудня свято прийшло до і дітей, які проживають на околицях Петрового, адже Петрівський селищний голова Світлана Тилик турбується про те, щоб культосвітні установи, які перебувають у підпорядкуванні селищної ради – на вулицях Святковій та Інгулецькій (на території так званих 4-го та 7-го десятків) повною мірою виконували свою функцію, тож в них регулярно проходять масові заходи до державних та інших свят як для дорослих, так і для дітей. Тож і цього разу не забули про малечу з віддалених околиць селища, яка не завжди має змогу побувати на заходах, що проходять в центрі, організували для неї дитячі новорічні ранки, які допомогли провести працівники та учасники художньої самодіяльності районного Будинку культури.

Святість різдвяного вечора – для кожного з нас один з найяскравіших, найтепліших спогадів дитинства. Осяяні чарівним світлом незабутніх дитячих вражень, вони й сьогодні підносять нас над плином повсякденності, повертаючи в чудовий світ, де панують незрівнянні аромати ялинки й мандаринів, таємничо шарудять обгортки від цукерок, довкола панує добра магія, казка, і солодко щемить у грудях від очікування сюрпризів.

З Новим роком пов’язують багато добрих справ і чудес. Новорічні ранки Петрівщини відбуваються саме в такій атмосфері. Дитячі садки, школи та гуртки організовують новорічні вистави, створюючи для діток справжню новорічну казку, яка не відбувається без багатьох казкових героїв, чудес, пригод, чарівництва і, звичайно ж, головних персонажів свята - Діда Мороза і Снігуроньки зі своїми сюрпризами та подарунками.

19 грудня - день святого Миколая. Це найбажаніший день у році для дітлахів. Напередодні свята діти пишуть святому листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи, передусім, здоров’я собі та батькам. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують: чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і виправитися.

А в ніч на 19 грудня до кожної дитинки приходить Святий Миколай і кладе під подушку подарунки.

- Ну як Новий рік зустрів?
- Та як подарунок ...
- Це як?
- Усю ніч під ялинкою провалявся ...

* * *

Батьківський комітет ДЮСШ «Олімп» висловлює подяку Віктору Івановичу Больботу, Руслану Вікторовичу Больботу, Олегу Георгійовичу Капріору та Ірині Іванівні Луговій за вагомий внесок у розвиток дитячо-юнацького футболу та фінансову підтримку. Завдяки вам наші діти мають змогу брати участь в турнірах високого рівня і розвивати свою спортивну майстерність. Від щирого серця бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров’я, успіху в усіх ваших починаннях, сімейного затишку та мирного неба.

У Вас сегодня юбилей, Вам 80 лет.
Один из самых важных дней,
Но грусти места нет.

Единственный ты наш - родной, неповторимый.
Мы в этот день спасибо говорим
За доброту и сердце золотое
Мы, милый папа, тебя благодарим.

Передноворічне

До січня мить, а снігу все нема,
Дощі, здається, вже не знають міри,
На землю впало небо темно-сіре,
І сонний день втікає крадькома.

Запікаємо в духовці птицю з яблуками

Що приготувати на новорічний стіл, щоб гості залишилися ситі, задоволені і здивовані вашими кулінарними талантами? Звичайно, головною прикрасою святкового столу незмінно залишається м’ясна страва. Ми пропонуємо не відходити від традицій і приготувати курку, запечену в духовці з яблуками під дивним натуральним пряним соусом.

Такий рецепт приготування птиці досить економний і корисний, адже в ньому для маринування м’яса не використовується майонез, а тільки натуральні продукти і спеції.