Конституція України стала реальною та дієвою основою розбудови нашої незалежної держави як повноправної учасниці світового співтовариства. Прийняття основоположного документа держави заклало могутній фундамент для забезпечення національної злагоди, соціально-економічного та гуманітарного розвитку суспільства й політичної стабільності в Україні.

Ми продовжуємо будувати нову демократичну країну, в якій громадяни поважають і цінують закони, пам’ятають про свої права та при цьому не забувають про обов’язки. І саме нам потрібно не схибити та не зійти з вірного шляху в час змін і повноцінної самореалізації країни!

Демократичний розвиток ніколи не був легким. А нашій країні – особливо непросто, адже, ствердивши соборність і свободу понад два десятки років тому, сьогодні ми змушені доводити своє право бути самостійними, відстоювати права та свободи в кривавій неоголошеній і підступній війні з агресором.

Повага до Конституції, неухильне дотримання норм Основного Закону –визначальний чинник забезпечення державного суверенітету України та консолідації громадянського суспільства.

Бажаю, щоб демократичні засади, які закріплені в Конституції України, були реаліями нашого сьогодення. Мир і злагода сприяли подальшій розбудові правової держави. Нехай свято відкриває нові горизонти для розвитку та самовдосконалення!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко