Місцеві громади населених пунктів Ганнівської сільської ради дружні та завзяті, дбають про поліпшення благоустрою своїх сіл, завжди активно відгукуються на пропозиції сільського голови Ніни Цапенко вийти на суботник, аби зробити населені пункти затишнішими.

Втім, і на місцях є активні та небайдужі люди, які не чекають на вказівки і пропозиції сільського голови, самі виступають з відповідними ініціативами. Так депутат Ганнівської сільської ради Оксана Худик та член виконкому Оксана Овсюк запропонували односельцям, жителям Володимирівки, провести 26 травня суботник по впорядкуванню місцевого цвинтаря. На пропозицію відгукнулися О.Бабенко, В.Водянюк, В.Пастушок, В.Макарук, С.Робота, О.Потапчук, А.Трембач, О.Овсюк, Г.Штефан, С.Мазниченко, які прийшли з мотокосами і викосили територію навколо кладовища та алеї між надгробками.

Крім них працювали Г.Водянюк, Н.Пастушок, О.Зієрова, С.Трембач, Ю.Трембач, О.Сім’ян, І.Осадчук, О.Худик, Т.Овсюк, Н.Пестушко, Л.Щурик. Вони прибирали і виносили сміття, впорядковували всю територію цвинтаря, в тому числі і покинуті могили, за якими вже нікому доглядати.

Кажуть, що рівень цивілізованості суспільства визначається ставленням до своїх померлих співвітчизників. Тож можна констатувати, що в Ганнівській громаді з цим все в порядку.

Анатолій РЯБОКОНЬ.