Сердечно вітаю вас із Днем медичного працівника.

Бути лікарем - це виняткове покликання, адже гуманізм і милосердя, чуйність і готовність завжди бути корисними - у всі часи залишаються основними принципами людей вашої професії.

Праця медиків є однією із найбільш благородних і жертовних. Вас недаремно називають хранителями життя, адже ви першими приходите на допомогу в найскрутніші хвилини та допомагаєте боротися за найцінніший скарб – здоров’я і життя. У ваших руках щодня опиняються сотні людських доль, які залежать не тільки від рівня вашої кваліфікації та призначеного лікування, але й від вашої психологічної підтримки та проявленого милосердя.

Переконаний, що, втілюючи крок за кроком необхідні зміни, ми досягнемо того рівня, коли наша медицина нічим не буде поступатися європейським стандартам надання допомоги, а медичне обслуговування в країні буде не тільки якісним і високотехнологічним, але й доступним для усіх верств населення.

Прийміть слова вдячності за сумлінну та невтомну працю. Нехай сторицею повертається до вас добро та милосердя, яке ви даруєте людям.

Міцного здоров’я, миру, добробуту та злагоди вам і вашим родинам!

З повагою голова обласної ради Олександр Чорноіваненко