У зв’язку зі створенням власної охоронної структури, приватне сільськогосподарське підприємство «Зарічне» оголошує набір на посади співробітників служби безпеки, охоронців.

Вимоги до кандидатів: чоловіки віком від 25-ти до 45-ти років без шкідливих звичок та судимості, з доброю фізичною підготовкою, стійкі до стресів, витривалі, цілеспрямовані, чесні, налаштовані на плідну роботу в команді професіоналів задля досягнення спільного результату, перевага надаватиметься кандидатам з досвідом служби у збройних силах та роботи у правоохоронних органах, а також з наявністю водійського посвідчення категорії «В».

Ми пропонуємо: стабільну роботу в компанії, що є одним з лідерів в аграрному секторі Кіровоградського ре-гіону, та швидко розвивається, офіційне працевлаштування, повний пакет, достойну заробітну платню, повне забезпечення форменим одягом, пільгове харчування, зручний графік роботи, можливість до кар’єрного росту.

Своє резюме просимо направляти на електронну адресу zarechnoe@meta.ua, за більш детальною інформацією звертатись за телефоном: 067-61-17-757.