Петрівська районна державна адміністрація повідомляє про оприлюднення проекту детального плану території земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва та про початок процедури громадських слухань щодо врахування інтересів громадськості під час розроблення містобудівної документації. Замовником є Петрівська районна державна адміністрація, Розробник – Фізична особа підприємець Поляшенко Тетяна Петрівна. Підставою для розроблення є розпорядження голови райдержадміністрації від 07 травня 2018 року №143-р «Про розроблення детального плану території земельної ділянки».

Детальний план території розробляється на земельну ділянку для реконструкції будівлі вагової з розширенням за рахунок добудови під офісну будівлю з ваговою, будівництва майстерні, складських, господарських та побутових бу-дівель земельної ділянки №2 площею 2,7549 га за поштовою адресою: вул. Гранітна, 2а, село Новий Стародуб на території Новостародубської сільської ради Петрівського району Кіровоградської області (за межами населеного пункту). На момент розробки проекту детального плану території, земельна ділянка частково забудована. Категорія земель – землі сільськогосподарського призначення. Відповідно до договору оренди землі цільове призначення земельної ділянки – для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. Площа проектної забудови земельної ділянки - 609,76 м2.

З проектом містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні ра-йонної ради за адресою: смт Петрове, вулиця Святкова, 20, кабінет 106, відділ містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Петрівської районної державної адміністрації або на офіційній сторінці Петрівської райдержадміністрації. Особисто ознайомитися з матеріалами документації можна в усі дні, крім суботи та неділі, з 9 до 16 години, телефон для довідок 9-62-80. Зауваження та пропозиції до проекту приймаються відповідальним за проведення слухань - відділом містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства з дня опублікування повідомлення та до 17 червня 2018 року. Пропозиції (зауваження) подаються відповідно до чинного законодавства у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням вимог чинного законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.