Днями у ЗШ І ст. філії КЗ «Петрівська ЗШ І-ІІІ ступенів - гімназія» відбулося щорічне свято для дошкільнят - День відкритих дверей. Його завжди із нетерпінням чекають як учні, так і батьки майбутніх першокласників.

Гостей привітно зустрів завідувач філії - Олександр Лівак, який поспілкувався з дошкільнятами та запросив їх на оглядини до навчального закладу. Цікаву екскурсію для майбутніх першачків провела Надія Сидоренко – педагог-організатор, спеціаліст І кваліфіка-ційної категорії.

Урочистості розпочалися в актовому залі школи. З вітальним словом до дітей та їх батьків звернулася Тетяна Огир, заступник завідувача філії з навчально-виховної роботи, яка розповіла про досягнення учнів та їх наставників, ознайомила батьків із методичними рекомендаціями та презентувала наставників майбутніх школярів, а також поділилася перспективними планами закладу.

Справжньою родзинкою Дня відкритих дверей стала концертна програма, яку підготували вихованці початкової школи та їх вчителі. Діти із задоволенням демонстрували свої таланти: співали, танцювали та читали вірші. Батьки із гордістю спостерігали за виступами своїх дітей, таких здібних і талановитих. А от сім’ї майбутніх першокласників, побувавши на цьому святі, ще раз переконалися - їхні діти навчатимуться саме тут.

Олена Приходкова.

На знімку: діти випускних груп дитячих садочків «Сонечко» і «Рудана» з батьками та вихователями в актовому залі початкової школи під час концерту присвяченій «Дню відкритих дверей».