27 лютого 2018 року Олег Олексійович Кулибаба та Раїса Миколаївна Кулибаба відзначили 25-ту річницю від дня свого весілля.

В морозну пору 27 лютого 1993 року, коли навкруги землю окутало снігом, мої тато і матуся поєднали свої серця у шлюбі. Нелегким був цей шлях у 25 років, і радість входила до будинку, і стукало в вікно горе, але Ви разом завжди давали раду всім негараздам і викликам, які ставали на шляху вашого спільного життя.

Дякую Вам, мої рідненькі, що з березня 1994 року – коли я з“явився на світ, Ви завжди зі мною, підтримуєте, радієте за мене, спонукаєте до творчих злетів, у години радості і нещастя – Ви моя головна опора і надія!

У цей сніжний, морозний день хочу Вам, мої любі, побажати міцного здоров“я, родинного тепла, яскравого сонця, щоб кохання на наступні 25 років стало ще міцнішим і палкішим, мирного неба і побільше радісних днів. І, звісно ж, пошвидше дочекатися таких невгамовних (як я у дитинстві) онуків. Ну, а це завдання, щодо онуків, буду вирішувати вже я, у найближчому майбут-ньому (чесно!).

Ще раз, мої найдорожчі, найцінніші тату і мамо – ДЯКУЮ! За щасливе дитинство, за недоспані ночі, уклін до землі, мої любі батьки!

Міцно обіймаю і цілую! Зі срібним весіллям!

Юрій Кулибаба, військовослужбовець ЗСУ.

с.Новий Стародуб – м.Миколаїв