Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати усіх рівнів, дорогі виборці!
Від імені Кіровоградської обласної ради прийміть щирі вітання з Днем місцевого самоврядування.
Місцеве самоврядування – найбільш наближений до людей рівень влади, який базується на активності та ініціативі громадян і відіграє провідну роль у налагодженні плідної співпраці громадськості та обраних нею представницьких органів. Cаме через органи самоврядування громадяни реалізують своє право брати участь у вирішенні питань місцевого значення, відстоювати інтереси своєї територіальної громади.
З нагоди свята хочу висловити слова вдячності за самовіддану працю на благо розвитку територіальних громад. Ваша щоденна робота вимагає професіоналізму, наполегливості та відповідальності.
Бажаю працівникам органів місцевого самоврядування, депутатському корпусу і всім жителям Кіровоградщини міцного здоров’я, щастя й добробуту, миру і злагоди, нових трудових звершень та успіхів у подальшому зміцненні місцевого самоврядування в ім’я розвитку нашого краю і держави в цілому!
Нехай День місцевого самоврядування стане для нас ще одним об’єднуючим імпульсом у спільному прагненні зробити наші міста, села і всю Україну щасливими і багатими!

З повагою Голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко

* * *

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати місцевих рад!

Щиро вітаємо вас з професійним святом!
Ви – представники найближчого до громадян органу влади, живете турботами, проблемами і сподіваннями людей, сумлінно виконуєте функції, покладені на вас державою, забезпечуєте якісне виконання адміністративних послуг, робите життя громадян комфортнішим і якіснішим.
Бажаємо вам всім подальших успіхів у вашій важливій праці на благо суспільства. Зичимо вам і вашим сім’ям простого людського щастя: здоров”я, достатку, сімейного благополуччя, мирного неба над головою.

Сергій Завалій, голова райдержадміністрації

Тамара Сакара, голова районної ради